Klubb september


Morten tok rollen som vert for denne høstens mest hypede begivenhet: Herreklubben samles igjen! På denne spesielle septemberkvelden var gjestelisten stjernespekket: Marius, Christoffer, Knut, Henrik, Kristian, Hans Petter, og Andreas. Planene var grandiose, men skjebnen ville det annerledes. En etter en falt deltakerne fra grunnet høstens ubarmhjertige forkjølelsesbølge, og til slutt var det bare Christoffer, Andreas, Knut og Hans Petter som klarte å holde virus og basiller på armlengdes avstand.

Ufortrødd av den slunkne gjengen, serverte Morten et festmåltid som ville fått enhver gourmetkritiker til å måpe. Hovedretten bestod av et lammelår som var så mørt at det nærmest smeltet på tungen, akkompagnert av et fargerikt følge av rotgrønnsaker som var så aromatiske at selv naboenes nysgjerrige neser ble observert svevende over gjerdet.

Desserten var en hyllest til greske guder, bestående av yoghurt toppet med en rikelig dose flytende honning, som om selveste Zevs hadde dryppet ambrosia fra Olympos. Etter at dessertskålene var skrapt rene, ble både kaffe og rom presentert som de hedersgjestene de var. Romflasken gikk rundt som en ærespris i et olympisk mesterskap, og stemningen steg proporsjonalt med inntaket.

Som kronen på verket startet Morten kvelden med en quiz, der spørsmålene var like varierte som deltakernes bakgrunner. Hans Petter og Knut viste seg å være uslåelige, med en allmennkunnskap så bred at selv Wikipedia kunne gått i lære. De tok hjem seieren med brask og bram, og romflasken fikk en ekstra æresrunde i deres regi.

Kvelden tøyde seg utover natten, hvor diskusjonene, latteren og de dårlige vitsene fløt like fritt som rommen. Da klokken endelig tikket over i «absolutt på tide å dra hjem»-territoriet, trillet den siste gjesten ut døren. Nestemann til å ta stafettpinnen er Aleksander – vi gleder oss allerede.